Har du noen gang lurt på hva som skjer med kjøretøy som ikke blir solgte? Svaret vil forbløffe deg!

Hvor ofte kjøper eller leaser du en ny bil? Kanskje årlig, eller hvert tredje år? Bilforhandlerne får stadig nye biler, og har press på seg for å møte produsentens salgsmål. Men hva skjer når en forhandler ikke klarer å selge disse bilene?

Her er hemmeligheten forhandlerne ikke vil fortelle deg, og hvorfor det å få det perfekte kjøretøyet er LANGT BILLIGERE enn du noen gang kan forestille deg (hvis du vet hvor du skal se!)


 


Før du blir dratt inn i forhandlingsspillet, vil vi vise deg MASSIVE rabatter skjult i priser på nett med bilbonuser som er vanskelige å finne.

Og leter du etter en elektrisk bil, er de unntatt fra nesten alle avgifter. De nåværende fordelene kan være verdt titusenvis av kroner i året når det kommer til gratis eller subsidiert parkering, lading og bruk av bomveier, ferger og tunneler.

Noen produsenter tilbyr betydelige prisbesparelser med rentesatser nær 0 %. Men du bør kunne spare mer fordi forhandleren får incentiver for å tømme lageret. Når du ser disse rabattene på en bil, må du la Internett forhandle for deg.

På grunn av disse mange tilbudene og bonusene, kan det nå være et veldig bra tidspunkt for å kjøpe en ny bil og dra nytte av de nåværende kampanjene.

Slik får du den beste prisen fra forhandleren.

Du må få forhandlerens spesielle tilbud bare på nett (dette unngår problemene med personforhandlinger). Og sørg for at du ser etter betimelige produsentrabatter.